home
Gezellige en comfortabele appartementen !
English Français Deutsch
 
Klik hier voor meer foto's

appartement te huur

vakantiehuisje

residentie Dahlia - binnentuin

Klik hier voor meer foto's

 
U verblijft in gezellige appartementen van het type Orchidee, Acacia of Dahlia.
Verschillende appartementen bevinden zich naast of over elkaar zodat ook mogelijkheden voorhanden zijn voor gezinnen met grotere kinderen, schoolklassen en/of voor groepen.

Alle appartementen beschikken over een aangepaste keuken met microgolf, kleuren TV (kabel en digibox voor de digitale kanalen), hoog isolerend glas met regelbaar ventilatiesysteem, branddetector, zonneterras, aparte badkamer(s) en vele extra's.
Type Orchidee en Acacia, geschikt voor 2 tot 4 personen
In beide residenties kunnen we U identieke gelijkvloers appartementen aanbieden, die goed gelegen zijn.

Deze appartementen hebben een oppervlakte van 40 M2 en beschikken over een woonkamer, een slaapkamer met dubbel bed en een aparte badkamer.

De voorraadlijst omvat huisraad voor 6 personen, een kleuren TV (kabel en digibox), een volwaardige stereo installatie evenals enkele extra's zoals strijkplank en strijkijzer, donsdekens, klok, kruimeldief, broodrooster, mini-grill, microgolf met aangepast kookgerief, elektrische koffiezet, elektrische fruitpers, waterkoker, enz....

De sofa in de living kan worden omgebouwd tot een volwaardig bed. De inrichting is functioneel.

Een kinderbed kan steeds worden bijgeplaatst en bij ons is dit altijd gratis.
Type Dahlia, geschikt voor 4 tot 8 personen
Voor velen is residentie Dahlia de charmantste residentie.

De appartementen hebben de beschikking over ongeveer 70 M2 en omvatten naast een keuken geschikt tot 8 personen, over een ruime living van ongeveer 25 m2 met een salon in L-vorm, waarin een volwaardig bed is ingebouwd. Er is een slaapkamer met 2 stapelbedden geschikt voor 4 personen en een tweede slaapkamer met een dubbelbed van 160 cm. Er zijn twee kleine badkamers met douche, toilet en wastafel.

De huisraad is voorzien voor 10 personen. Ook zijn er extra's zoals een LCD TV, digibox, kwalitatieve stereo installatie, DVD speler, een elektrische BBQ ...

Het appartement beschikt over twee ruime parkeerplaatsen.

De gezellige binnentuin zorgt voor een aangename sfeer. Het ruime terras is voorzien van tuinmeubelen voor 8 personen. Ook hier zijn aansluitende appartementen beschikbaar voor groepen.

De hoekappartementen beschikken over een privé tuin die naar het zuiden is gericht. Deze types zijn bijkomend uitgerust met een tweede LCD TV in de slaapkamer (kabelaansluiting), een laptop kluis, een vitrokeramische kookplaat, ...

Deze appartementen zijn ook geschikt voor twee gezinnen die over een aparte badkamer en slaapkamer wensen te beschikken doch die bereid zijn de overige ruimten te delen. Aldus is dit type een zeer economische formule.
Type Dahlia Studio, geschikt voor 2 personen
In deze residentie beschikken we eveneens over kleine studio's (oppervlakte +/-28m2), gelegen op de tweede verdieping. U heeft de beschikking over een living met keukenkast, een aparte slaapkamer met badkamertje (douche, lavabo en aparte WC).
Privacy- en gebruiksvoorwaarden