home
Plaats hier uw mening!
English Français Deutsch
 
Dahlia

nl

nl

nl

nl

duinen

 
Berichtje toevoegen
 
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Naam
Bijdrage
Cederboom
Plaats :
04 augustus 2023
Heel leuke plek
Heel leuke plek om jouw verlof door te brengen. Heeft mijn verwachtingen overtroffen. Alles aanwezig in het appartement om jouw verblijf geweldig te maken. Keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer schoon en voorzien van alles wat aangegeven is. De locatie is gelegen in een leuke buurt. Op het terrein zit je tussen de natuur.
Chantal
Plaats :
27 augustus 2022
Kindvriendelijke vakantie
Plaats zeer omgeven door groen. ideale locatie voor kinderen ..tennis, tafeltennis, speeltuin. Wandelafstand van het strand. Ruime parking en goed internet
Lode
Plaats :
26 juni 2021
Ideaal voor families met kinderen
Mooi gelijkvloers appartement, de badkamers waren vernieuwd. Er waren twee douchen en twee toiletten dus makkelijk als je met kinderen bent. Plaats voor 2 volwassenen en eventueel 4 kinderen (twee stapelbedden) Lederen zetels en een tv met genoeg zenders . De slaapkamer was wel met tapijt dus voor mensen met allergie misschien iets minder. Maar er was wel een stofzuiger en overdag kan je de ramen openzetten op kiep dus dat is ook geen probleem. Zeker een aanrader voor wie iets goedkoper zoekt voor een paar dagen met alles erop en eraan.
Hanne
Plaats :
09 maart 2021
Acacia residentie - aangenaam verblijf in vernieuw appartement
We waren aangenaam verrast toen we een vernieuwd gelijkvloer appartement toegewezen kregen in de Acacia residentie, met mooie ruime zetel, om te vormen tot een dubbel bed, vernieuwde badkamer en zeer goed uitgeruste keuken. We hebben genoten van ons verblijf en de mooie omgeving. Voor ons is dit voor herhaling vatbaar.
Paula
Plaats :
25 november 2020
Acacia A009: proper appartement, goed uitgerust, dicht aan het strand
Het appartement Acacia A009 is gelegen op de begane grond, waardoor je kan beschikken over een groter terras (in plaats van een piep klein balkontje). Bovendien raakt dit terras aan een mooi open tuintje. Naast het mooie uitzicht is zo een mooie tuin ook ideaal voor de hond. Dit appartement was recentelijk vernieuwd en werd proper opgeleverd. De uitrusting is voorbeeldig. In de prijs is een parkeerplaats inbegrepen evenals enkele sportieve activiteiten. De ligging is op wandelafstand van het strand en onderweg zijn enkele restaurants, een bakker met broodautomaat, een buurtwinkel... Zeer geschikt voor een rustige vakantie met jonge kinderen.
  Deze pagina : 1 - 5     Volgende
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Privacy- en gebruiksvoorwaarden